Erlan Sleur: Milieu vervuiling te Brownsberg schrikbarend

Written by on januari 8, 2019

De vervuiling van het natuurpark Brownsberg is een klap in het gezicht voor Suriname. Dit zegt milieu activist Erlan Sleur in gesprek met Color Radio. Sleur zegt zich bijzonder zorgen te maken over de status van het natuurpark dat op deze manier vervuilt en vernietigd wordt door de illegale goudwinning. Wat hem raakt is dat er vanuit de beleidsmakers helemaal niets wordt gedaan om de natuur te beschermen. Actoren binnen de toerisme sector hebben enkele weken terug alarm geslagen over de vervuiling van dit park door de grootschalige goudwinning die rondom en binnen het park plaats vindt.  Dit natuurpark behoort tot een beschermd gebied en wordt jaarlijks door duizenden toeristen bezocht.

 

Erlan over Milieu vervuiling:


Color Radio Suriname

Color Radio Music 1st

Current track
Title
Artist