Sampie hoopvol gestemd over komst studentencentrum Para

Written by on januari 11, 2019

Ex- jeugd parlementariër Edgar Sampie zegt uit te kijken naar de belofte die president Desi Bouterse heeft gedaan om een studentencentrum op te zetten in het district Para voor jongeren uit het Boven-Suriname gebied. Aan Color Radio zegt Sampie dat dit als muziek in de oren klinkt. Echter hoopt hij niet dat het bij een belofte blijft. Het studentencentrum is bedoeld voor VWO- en Natin-studenten uit Boven-Suriname, Brokopondo en Para die nu grote afstanden moeten afleggen om de school in de stad te bezoeken. Het gewezen NJP-lid zegt dat jongeren uit de verre districten het moeilijk hebben vooral met de accommodatie. Wanneer dit project precies van de grond komt heeft het staatshoofd niet aangegeven.

 Sampie over studentencentrum


Color Radio Suriname

Color Radio Music 1st

Current track
Title
Artist