Manchester United schakelt PSG uit in achtste finales CL

Written by on maart 7, 2019

Manchester United heeft zich gisteren ten koste van Paris Saint-Germain verrassend geplaatst voor de kwartfinales van de Champions League. De Engelsen wonnen de return in Frankrijk met 1-3 en maakten zo de 0-2-nederlaag in de heenwedstrijd ongedaan.

Manchester United leek lange tijd een doelpunt tekort te komen, maar in blessuretijd van de tweede helft schoot Marcus Rashford een strafschop binnen na een zwaar bestrafte handsbal van Presnel Kimpembe. De ploeg van de zeer succesvolle manager Ole Gunnar Solskjaer, de opvolger van de ontslagen José Mourinho leidde bij rust met 1-2 door twee doelpunten van uitblinker Romelu Lukaku (0-1 en 1-2) en een tegentreffer van Juan Bernat (1-1). Manchester United bereikte als vierde club de kwartfinales. Ajax (5-3 over twee duels tegen titelverdediger Real Madrid), Tottenham Hotspur (4-0 tegen Borussia Dortmund) en FC Porto (4-3 tegen AS Roma) slaagden daar eveneens in.


[There are no radio stations in the database]