R. kelly ontkent dat hij met minderjarige meisjes op een sekstape staat

Written by on maart 11, 2019

Kelly’s advocaat Steve Greenberg ontkent dat de beelden die zondag naar buiten kwamen, van de zanger zijn. Op een derde tape zou de zanger te zien zijn terwijl hij een minderjarige misbruikt.

Er wordt gezegd dat er iemand op beeld staat die op R. Kelly lijkt, maar dat betekent nog niet dat hij het daadwerkelijk is. “R. Kelly gaf aan dat hij niet met minderjarige meisjes op welke tape dan ook staat.

Ook meende de advocaat dat de geplaagde zanger momenteel een soort schietschijf is. “Elke speculatie van Jan, Piet of Kees wordt meteen als waarheid aangenomen.”

De man die naar voren kwam met de derde sekstape, Gary Dennis, zegt geen persoonlijke band te hebben met Kelly. Hij vond de VHS-tape toen hij door zijn oude videobanden ging en naar eigen zeggen een band vond met de naam R. Kelly erop. Volgens hem zouden er meisjes op staan die seksuele instructies moesten uitvoeren van een man die op R. Kelly lijkt.


[There are no radio stations in the database]