Startsein bouw woningen te Vredenburg, Wanica

Written by on maart 11, 2019

President Desi Bouterse heeft gistermiddag het startsein gegeven voor de bouw van 3.250 woningen te Vredenburg in het district Wanica. De bouw van deze woningen is tot stand gekomen door samenwerking van de overheid en de private sector. Naast het startsein voor de bouw van meer dan 3000 woningen zijn 72 woningen opgeleverd uit het eerste deel van het project. Het staatshoofd zei trots te zijn met deze manier van werken tussen de overheid en de private sector.

Het ligt in de bedoeling om voor minder draagkrachtigen mogelijkheden te scheppen om tegen een zachte rente geld te kunnen lenen om een woning te kopen. Er zal gewerkt worden met de Hakrinbank en de Finabank. Dit project moet voor een groot deel rond eind volgend jaar afgerond zijn.


[There are no radio stations in the database]