Wet rij en voertuigen belasting mag niet uitgevoerd worden

Written by on maart 14, 2019

Anand Biharie van Stichting Centre for Public Affairs Suriname vindt dat de wet rij-en voertuigen belastingen niet uitgeverd mag worden, nadat de rechter gisteren heeft besloten om op 28 maart uitspraak te doen in het kortgeding dat Biharie en zijn stichting hadden angespannen tegen de Staat Suriname.

Volgens een bericht op starnieuws zullen leden van de Surinaamse Politiebond (SPB)  nogsteeds niet optreden wanneer blijkt dat iemand geen Rij- en Voertuigbelasting heeft betaald. De voorzitter van de SPB, Raoul Hellings, om een reactie gevraagd, zegt aan Starnieuws dat er nogsteeds geen instructies zijn gekomen vanuit het bevoegde gezag. Er is ook geen gesprek geweest met de leiding van het korps of de minister over deze kwestie.


[There are no radio stations in the database]