Beyoncé komt met een aantal nieuwe nummers en eigen Netflix documentaire.

Written by on april 4, 2019

De 37-jarige zangeres werkt aan meerdere nieuwe platen, die op een deluxe album moeten verschijnen. Dat album zou verder gevuld worden met oude hits.
 
Naast haar nieuwe muziek zou zij ook werken aan een Netflix-documentaire rondom haar optreden op het Coachella Festival van 2018. De Amerikaanse artiest schreef in april vorig jaar geschiedenis als eerste zwarte vrouwelijke headliner van het muziekfestival.
 
Over de carrière van Beyoncé verscheen in 2013 al de HBO-documentaire “Life Is But A Dream”. Een releasedatum voor het portret van Netflix is nog niet bekend.
 
Naast muziek werkt Beyoncé dit jaar ook verder aan haar filmcarrière. Ze spreekt de stem in van Nala, voor de live action-versie van Disneyklassieker The Lion King. De Nederlandse release van die film staat gepland voor 17 juli.

[There are no radio stations in the database]