Santokhi: laten we ons nationaal opstellen

Written by on april 8, 2019

VHP-fractieleider Chandrikapersad Santokhi heeft zich afgelopen vrijdag gestoord aan de opmerkingen die NDP-toppers maken wanneer zijn partij pleit voor lotsverbetering voor de binnenlandbewoners. Santokhi zei dat het erop lijkt alsof bepaalde mensen delen van het land of bepaalde delen van de samenleving eigendom zijn van een bepaalde politieke partij. Santhoki zei dat deze grappenmakerij voor eens en altijd moet ophouden en dat politici zich nationaal moeten opstellen en moeten opkomen voor alle Surinamers.

Santokhi kaartte in zijn toespraak enkele zaken aan die aandacht en verbetering behoeven in het binnenland. Yvonne Maabo (NDP) vergeleek Santokhi met Columbus die nu pas wat heeft ontdekt, terwijl dat allang bestond. Maabo is van mening dat de zaken die Santokhi naar voor heeft gebracht niets nieuws zijn. Deze problemen waren er naar zeggen van de NDP’er allang, ook toen de VHP aan de macht was.


[There are no radio stations in the database]