ANTHONY NESTY UITGEROEPEN TOT ‘SEC COACH OF THE YEAR’

Written by on april 11, 2019

Golden Boy Anthony Nesty heeft woensdag de kroon op zijn debuutseizoen als hoofdcoach van het mannenzwemteam van de University of Florida gekregen. Hij werd namelijk uitgeroepen tot ‘Coach of the Year’ van de Southeastern Conference (SEC). In februari had hij het mannenteam, The Gators, al geleid naar het zwemkampioenschap van de SEC, een conference met veertien colleges. Met The Gators deed Nesty mee aan de NCAA Division 1-kampioenschappen die van 27 tot en met 30 maart werden gehouden in het Lee & Joe Jamail Texas Swimming Center. De University of Florida werd zesde overall met 164 punten. Voor het zevende jaar op rij eindigde Florida als beste SEC-team tijdens de NCAA Championships. Ook in Texas boekte het Gators-team sterke prestaties. Het team, dat bestond uit vijf man, klokte op de 800 meter vrijeslagestafette de snelste tijd ooit in Florida-historie. Met hun 6:09,14 werd het kwartet vijfde en verwierf het First-Team All-American-honors.


[There are no radio stations in the database]