Bond vecht massa ontslagen Zorghotel en Isoper aan

Written by on juni 25, 2019

De Algemene Werknemersbond (AWB) gaat de 16 ontslagen bij contractor/uitzendbureau Isoper NV, aanvechten. De bond stelt dat de gronden voor ontslag niet valide zijn en dat de mensen gewoon weer aan het werk moeten. De bond heeft een brief gestuurd naar de leiding van Isoper met standpunten en voorstellen voor een arbeidsovereenkomst.

Bestuursleden van de AWB hebben op een persconferentie, bij het hoofdkwartier van de Progressieve Werknemersbond (PWO), uitgelegd over de problemen waarmee hun leden worden geconfronteerd. Er is naast de toestand bij Isoper ook gesproken over de problemen bij het Zorghotel. De bond zoekt voor de 46 personen voor wie het ziekenhuis ontslag heeft aangevraagd, een ‘zachte landing’. Met Isoper wil de bond een arbeidsovereenkomst sluiten voor de werkers. 16 van de 20 arbeiders is ontslag aangezegd. De bond veegt de redenen voor ontslag van tafel.


[There are no radio stations in the database]