Parlement wil onderzoek naar vervalste documenten DNA-leden

Written by on augustus 16, 2019

De regering zal onderzoek moeten doen naar de bron van een e-mail waarin de districtscommissaris van Brokopondo wordt geadviseerd om te schieten op rebelse goudzoekers die over de schreef gaan. De brief lijkt afkomstig te zijn van parlementariër Wendell Asadang, maar onderzoek wijst uit dat hij niet de verzender van de spraakmakende e-mail is. Er is vervalsing in het spel en dit kan de parlementariër ernstige schade berokkenen. Het schijnt steeds meer een trend te worden de laatste tijd dat politici in een kwaad daglicht worden geplaatst met vervalste stukken die rond gaan op social media.

U hoort parlementsvoorzitter Jennifer Geerlings- Simons in gesprek met Color Radio:

De scherpe kanttekeningen van parlementsvoorzitter Jennifer Geerlings-Simons donderdag in De Nationale Assemblee. Het stoort haar dat er vervalste documenten rond gaan waarbij parlementariërs gecriminaliseerd worden. DNA-voorzitter Jennifer Geerlings-Simons vroeg donderdag aandacht hiervoor.


[There are no radio stations in the database]