Eerste etage Academisch Ziekenhuis Paramaribo officieel opgeleverd

Written by on augustus 28, 2019

De zuidelijke vleugel van het Academisch ziekenhuis is na een periode van rehabilitatie opgeleverd. AZP algemeen directeur Claudia Redan was bijzonder ingenomen met deze bereikte mijlpaal:


De rehabilitatie van dit ziekenhuis wordt met financiering van het OPEC Fund for International Development (OFID) gedaan.  Minister Gillmore Hoefdraad van Financiën  zei dat de financierder blij is met het verloop van dit project. De rehabilitatie van dit gedeelte van het ziekenhuis heeft Usd 4,9 miljoen gekost:

Het streven van de regering is om het Academisch Ziekenhuis uiterlijk 2020 om te bouwen tot een regionalemedisch centrum in de regio. Daarvoor zal de regering zich blijven inzetten aldus minister Hoefdraad:


[There are no radio stations in the database]