Simons moet wegloop gedrag tijdens Alcoa-deal verantwoorden aan het volk zegt Boldewijn

Written by on september 11, 2019

Bestuurskundige August Boldewijn vindt dat DNA-voorzitter Jennifer Geerlings-Simons verantwoording moet afleggen over haar houding bij de behandeling en stemming van de Alcoa-deal twee weken terug in het parlement. Simons heeft tijdens de behandeling van deze wet na een schorsing de vergadering zonder mededeling verlaten. U hoort bestuurskundige August Boldewijn in gesprek met Color Radio:

Simons gaf in een reactie aan colorradio te kennen dat ze niet voor de wet heeft gestemd omdat zij zich niet terug kon vinden in de gang van zaken. Voor de rest heeft ze geen problemen binnen haar fractie nog de partij.U hoort DNA-voorzitter Jennifer Geerlings- Simons in gesprek met Color Radio:

 


[There are no radio stations in the database]