Lecton ziet potentie in centrale markt

Written by on september 19, 2019

De centrale markt als grootste en oudste markt van Suriname moet een plek zijn waar een ieder zich thuis voelt om zijn of haar zaken te doen. Dit zegt markmeester John Lecton aan colorradio. De marktleiding is op dit moment bezig om de markt klantvriendelijk en aantrekkelijk te maken voor zowel buitenlanders als ingezetenen.

U hoort John Lecton in een intervieuw:

De markt heeft in de afgelopen decennia een stiefmoederlijke behandeling gehad.  De positie van de markt is ook in de afgelopen periode afgezwakt vanwege de decentralisatie en de komst van de supermarkten. Lecton ziet potentie in deze markt en wil hiermee een  bijdrage leveren aan een stukje welvaart en welzijn voor land en volk.


[There are no radio stations in the database]