Trustbank maakt overstap naar digitaal bankieren

Written by on oktober 8, 2019

Trustbank Amanah, de 1e primaire Islamic Bank in Suriname, lanceerde gister haar digital banking service, internet en mobiel bankieren. Met deze mijlpaal wordt de viering van het 30 jarig bestaan op 31 oktober 2019 ingeluid.

Zowel particulieren als zakelijke klanten van Trustbank Amanah hebben thans op elk moment en elke locatie toegang tot al hun rekeningen en financieringen vanuit hun personal computer, laptop, tablet en smartphone. Deze service is volgens de bank zeer gebruikersvriendelijk, handig, veilig en snel. Overmakingen via internet en mobiel bankieren geschieden via Straight Through Processing, waardoor deze ”real-time” plaatsvinden.

U hoort Maureen Badjoeri, CEO van Trustbank Amanah:

Vorig jaar lanceerde Trustbank Amanah de girorekening waar de klant geen maandelijkse kosten hoeft te betalen en de pinpas die gebruikt kan worden bij alle ATM’s en POS apparaten. Voorts wordt in verband met haar 30 jarig bestaan, speciale producten aangeboden waaronder financieringen en voor de jeugd de Gen Z account, waarbij zij een girorekening kunnen openen met een eigen pinpas. Verder introduceert Trustbank Amanah het Loyalty programma, waarbij haar girorekening klanten extra voordelen ontvangen bij het gebruikmaken van de pinpas.


[There are no radio stations in the database]