Over Ons

De media behoort tot 1 van de top 4 machthebbers in de wereld. De radio maakt daar onderdeel van uit en heeft al eeuwen haar kracht bewezen. Surinamers zijn een “oraal” volk, zegt men weleens. De vertelcultuur van alle bevolkingsgroepen die deze multi-etnische samenleving vormen, is een wezenlijke wijze van communicatie. Surinamers luisteren veel naar de radio en ondanks online media en sociale media haar intrede deden, is de radio in Suriname nog steeds een belangrijk medium voor communicatie.

Informeren en Opvoeden zijn 2 aspecten die ongetwijfeld genoemd moeten worden als gesproken wordt over dit machtig communicatie instrument. De commercie is door de tijden heen hand in hand een transformatie begaan bij de beïnvloeding van de luisteraar.

De media heeft zeer zeker een opvoedende taak naar alle luisteraars, met name jongeren.

Positieve beeldvorming van Suriname en “Empowerment” van jongeren zullen bij ColorRadio centraal staan.

Maar de radio heeft ook ten doel te zorgen voor entertainment en recreatie. Los van de informatieve zijde en het commercieel aspect, willen luisteraars ook normaal genieten van goede muziek, toegespitst op hun verlangen. Muziek doet je de dag genoeglijk doorkomen. Goede muziek draagt immers bij aan een complete dag.

Daar komt bij kijken de definitie van de doelgroep en leeftijdscategorie die het medium beoogt. Dat vormt het format (“the rotation”) van ColorRadio, Music 1st..

ColorRadio Music 1st, heeft binnen haar nieuwe concept en format haar doelgroep in de leeftijdscategorie vanaf 25 jaar gesteld. Er wordt terdege rekening gehouden met de multi-etnische samenstelling van de Surinaamse bevolking. De muziek en programma’s inclusief het nieuws zijn op deze groep afgestemd. Het format mag betiteld worden als “Music Driven” en “Modern Adult Contemporary Hit Station”, en de grootste en bekendste hits variërend vanaf de Jaren 60 tot heden komen hierin voor. Herkenbare muziek geprogrammeerd aan de hand van de voortgang van de dag.

Alle Color Radio merken, logo’s en afbeeldingen en daarin vervatte intellectuele eigendomsrechten zijn eigendom van Color Radio Suriname en mag uitsluitend gebruikt worden onder licentie.

Color Radio Online

Een tegenwoordig ondenkbare wereld die niet losgekoppeld mag worden van de radio is “social media”. Color Radio Music 1st op 102.5 FM, is op elk social media platform te vinden (Website – FB – Instagram).

Ook in de “sound quality” van de “online streaming” is enorm geïnvesteerd evenals in de “ uploading speed”; dit om onderbrekingen te voorkomen.

Ons “social media” platform zal ook de mogelijkheden bieden aan adverteerders om hun klanten bestand via deze moderne communicatievorm te vergroten.

De luisterdichtheid wordt structureel gemeten.

Color Radio, Music 1st op 102.5 FM, gaat voor internationale standaarden. Daarom is de expertise in huis gehaald en de jarenlange ervaring van de directeur/ eigenaar, die zelf ook een media/radio achtergrond heeft van bijkans 22 jaren, staan garant voor Goede Muziek variatie en A1 nieuws.

Met een investering en een breed bereik op de FM en te gekke sound “quality” nodigen wij u uit onze zender te programmeren op uw “device”.

Color Radio is ook te vinden op Social Media. Druk op de onderstaande kanalen en blijf op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen, acties, en NIEUWS.

    

   [There are no radio stations in the database]