Adverteren

Radiocommercials SPOT bij Color Radio

Kwalitatieve en creatieve radiocommercials opnemen dat kan in ons eigen gloednieuwe productiestudio. Wij helpen u met spot advertising aan massabereik. De studio heeft classe A audio apparatuur waarmee een optimaal effect en zuiver geluid geproduceerd wordt?

De adviseurs staan klaar om de juiste radio campagne samen te stellen. In onze studio is het mogelijk om radiocommercials te ontwikkelen, al vanaf SRD 350,-.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het ontwikkelen van een radiocommercial en onze studio of heeft u al een bestaande radiocommercial en wilt u dit afspelen op Color Radio, neem dan contact met ons op via t: 452732/452733, of per mail : productie@colorradiosuriname.com

Raak uw doelgroep en doe mee aan Brand Partnership

Color Radio in samenwerking met ONS Media gaat nog een stap verder. Wij creëren samen met u merkbeleving aan uw product, van Radio, TV, Website tot aan Social Media. De specialisten van ONS Media helpen u graag een relatie op te bouwen met uw doelgroep. Wij brengen uw dienst of product dichter bij de doelgroep van Color Radio.

Als partner van Color Radio staat ONS Media dagelijks in contact met de doelgroep van Color Radio. Dat maakt ons partnerschap speciaal en doeltreffend. Wilt u in verbinden blijven met uw doelgroep van Color Radio? Wordt onze Brand  Partner en haal meer uit uw radiocommercial. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Brand Partnership, neem dan contact op via marketing@colorradiosuriname.com.[There are no radio stations in the database]