President geeft startsein verkoop kaarten boxwedstrijd Tyrone Spong

Written by on december 5, 2018

President Desiré Bouterse heeft dinsdag jongsleden in aanwezigheid van de pers als eerste burger van het land een kaart voor de bokswedstrijd van Tyrone Spong gekocht.  Met de verkoop van de kaart aan het staatshoofd is de verkoop van kaarten voor de bokswedstrijd tussen Tyrone Spong en de Braziliaanse kampioen zwaargewicht Pedro Otas, officieel open gesteld voor het publiek. De president kondigde het gevecht van Spong aan tijdens een structuren meeting van de Nationale Democratische Partij afgelopen maand.  Voor hem is het een eer om Spong op Surinaamse bodem mee te maken. Tyrone Spong komt op 21 december uit tegen de Braziliaanse zwaar gewicht kampioen, Pedro Otas. Het gevecht vindt plaats in de Anthony Nesty Sporthal

President over Spong:


Color Radio Suriname

Color Radio Music 1st

Current track
Title
Artist