Suriname dient schenkingsvoorstellen in bij Canada Fund for Local Initiatives

Written by on december 5, 2018

De minister van Buitenlandse Zaken, Yldiz Pollack-Beighle, heeft een tweetal projectvoorstellen besproken met Lillian Chatterjee, niet-residerend ambassadeur van Canada voor Suriname in Guyana. Deze projectvoorstellen zullen spoedig worden uitgewerkt en als schenkingsvoorstellen worden ingediend bij het CFLI (Canada Fund for Local Initiatives). Dit meldt Buza via het NII. Het ene voorstel heeft betrekking op de bevordering van een gezonde leefstijl voor een ieder binnen de leefgemeenschap van het Boven-Surinamegebied. In dit gebied zal een veilige wandel- en trimloopbaan worden opgezet. Bij dit project, dat een initiatief is van het Bureau van de First Lady, zijn diverse stakeholders betrokken.

 

 


Color Radio Suriname

Color Radio Music 1st

Current track
Title
Artist