Tientallen aanhoudingen in actie tegen Italiaanse maffiaclan

Written by on december 5, 2018

Agenten in Nederland, Italië, Duitsland en België hebben woensdag in totaal negentig personen opgepakt tijdens een grote actie gericht op de Italiaanse maffiaclan ‘Ndrangheta. Er zijn honderden invallen gepleegd waarvan acht in Nederland, waar ook vijf arrestaties zijn verricht. Een bedrag van 2 miljoen euro, tot wel 4.000 kilo cocaïne en 140 kilo xtc-pillen zijn in beslag genomen. De invallen waren in horecazaken als pizzeria’s. Ook in andere landen zijn Nederlanders opgepakt. De ‘Ndrangheta wordt gezien als de machtigste criminele organisatie van Italië sinds de Cosa Nostra door meerdere politieacties zwakker werd. De organisatie vindt zijn oorsprong in de Zuid-Italiaanse regio Calabrië.


Color Radio Suriname

Color Radio Music 1st

Current track
Title
Artist