LeBron James heeft begrip voor kritiek Lakers-iconen Johnson en Bryant

Written by on december 6, 2018

LeBron James heeft begrip voor de kritiek die baksteballegendes Magic Johnson en Kobe Bryant onlangs op zijn team Los Angeles Lakers leverden, al is de vedette het er niet volledig mee eens. Woensdagavond leidde James zijn ploeg met 42 punten langs San Antonio Spurs: 121-113. De kritiek van voormalig Lakers-spelers Johnson en Bryant komt erop neer dat James al vroeg in het seizoen te veel hooi op zijn vork neemt bij zijn nieuwe ploeg, die daardoor te afhankelijk wordt van de sterspeler die eind deze maand 34 jaar wordt. “Dit is niet het recept voor kampioenschappen, dit is vooral een recept om je hoofd boven water te kunnen houden”, zei Bryant onlangs. Johnson – die als president of basketball operations een van de topmensen in het bestuur van de club uit Los Angeles is – voorspelde “een herhaling van James’ tijd bij Cleveland Cavaliers”, waar James de enige sterspeler was en de afgelopen vier jaar de NBA-finale haalde tegen Golden State Warriors. Alleen in 2016 was de ploeg van James te sterk voor het sterrenteam uit Californië.

 


Color Radio Suriname

Color Radio Music 1st

Current track
Title
Artist