Sampie afgewezen voor deelname aan Jeugdambassadeurs verkiezingen

Written by on december 6, 2018

Edgar Sampie vindt het erg dat hij door het ministerie van Sport en Jeugdzaken is uitgesloten van deelname aan de Caricom en SDG-Jeugdambassadeurs verkiezingen.  Sampie zegt aan Color Radio dat het ministerie een aanval op hem geopend heeft door hem uit te sluiten voor deelname. Rachel Koningsbloem –Pinas directeur op het ministerie van Sport & Jeugdzaken, zegt als reactie hierop dat het ministerie geen enkele jongeren heeft uitgesloten voor deelname aan de verkiezingen. Het ministerie heeft het proces opnieuw gestart,omdat het jeugdparlement niet tevreden was met de gang van zaken met betrekking tot de verkiezingen. In het geval van Sampie is het toeval dat hij ouder is dan de gerechtigde leeftijd voor deelname. De verkiezingen zouden sinds juli dit jaar gehouden moeten worden, maar vanwege de meningsverschillen tussen het National Jeugd parlement en het ministerie van Sport & Jeugdzaken, hebben ze toen geen voortgang gevonden.

Sampie over ministerie:

 


Color Radio Suriname

Color Radio Music 1st

Current track
Title
Artist